Focus op resultaat

Wat wil je nu eigenlijk met je website, social media, webshop of nieuwsbrief? Juist ja, resultaat. Met onze expertise op het gebied van conversiemarketing kunnen wij je helpen met het creëren van conversie.

Conversie kan van alles zijn, variërend van een hogere omzet tot het aantrekken van goede sollicitanten. Wij helpen je een plan te maken dat om de middelen waarin je investeert (de website, webshop) wordt heengebouwd en resulteert in het bereiken van je doelstellingen... conversie dus!

Wij zijn een kei in het verwezenlijken van doelstellingen, ook die van jou. Wij richten ons op wensen van je doelgroep en proberen deze “te vangen” via een uitgebreid pallet aan tools. Het maakt ons niet uit of dit nu door SEO, Google Ads, e-mailmarketing, social media of advertising gebeurt, als het maar werkt!

Wil je meer weten over hoe de middelen die je inzet maximaal voor je kunnen werken? Neem contact op met Rob!

Laat je verrassen!

Als bureau hebben we niet alleen kennis van marketing maar ook van design, corporate identity, techniek en ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat het project altijd vanuit alle kanten bekeken kan worden op haalbaarheid.

We claimen niet en werken soepel samen met andere bureau's binnen projecten waar meerdere partners aansluiten.

Daag ons, maar vooral jezelf uit!

hello@park1.nl 077 30 30 500