Op weg naar een sterk werkgeversimago

Tegenwoordig hebben werkgevers niet langer de luxe om te kiezen uit 20 sollicitanten voor één vacature. Integendeel, sollicitanten maken bewuste keuzes voor of tegen een bedrijf. Als je niet de nummer 1 werkgever bent voor jouw ideale kandidaat en geen HR-marketing inzet, krijg je alleen de afgewezen kandidaten van andere, aantrekkelijkere werkgevers op gesprek.

Maar hoe zorg je ervoor dat je de nummer 1 werkgever wordt voor jouw ideale kandidaat? Door te beginnen met HR-marketing. We bereiken dit door de inzet van employer branding, vacaturemarketing en werken bij-websites.

Employer branding

Bouw aan een sterk werkgeversmerk zodat jij het makkelijk vacatures vervult en een magneet bent voor gewilde werknemers.

 

Lees meer

Vacaturemarketing

Met vacaturemarketing helpen we je met korte termijn marketingacties, die we inzetten om één of meerdere vacature ingevuld te krijgen. 

Lees meer

Werken bij website

Laat potentiële kandidaten landen in een warm bad. Effectief personeel werven? Dan is een goede Werken bij... website een must! 

Lees meer

HR-marketing

Benut HR-marketing om een aantrekkelijk, effectief en gelukkig personeelsbestand te creëren. Daarbij focus je op het ontwikkelen van een herkenbaar en authentiek werkgeversimago, wat het vinden en blijvend binden van kwalitatieve medewerkers vereenvoudigt. HR-marketing omvat de gehele filosofie van de organisatie met betrekking tot het personeel en werkgeverschap.

De route

Hoe pakken we dat precies aan? Allereerst maken we gebruik van de HR-marketing routekaart om gezamenlijk jouw behoeftes te bepalen. Vanuit een duidelijke strategie en DNA – de fundering – werken we stapsgewijs toe naar een op maat gemaakte HR-marketing strategie. Hierbij richten we ons niet alleen op de korte termijn, maar leggen we ook de focus op de lange termijn. De nadruk kan op dit moment liggen bij vacaturemarketing, waarvoor we diverse pakketten aanbieden. Uiteindelijk streven we echter naar een krachtig werkgeversmerk door middel van employer branding.

Wil je graag ontdekken welke route jou leidt naar een positief werkgeversimago? Dan staan wij klaar om samen met jou op zoek te gaan naar de ideale aanpak!

Stappenplan

1. Strategie en DNA

De fundering

2. Positief werkgeversimago

Creëer een authentiek en positief geladen werkgeversimago

3. Vacaturemarketing

Het werven van sollicitanten voor concrete vacatures

4. Blijvend binden medewerkers

Blijvend binden van kwalitatieve medewerkers

5. Interne communicatie

Communiceer met je medewerkers

Voor deze organisaties hebben we HR-marketing al succesvol ingezet:

Standaard maatwerk

Elke werkgever is anders, dus HR-marketing is altijd een oplossing op maat. Met onze kennis op het gebied van HR én marketing zetten wij altijd iets unieks neer, passend bij de organistatie. 

Rob Kömhoff

HR-marketing expert

Vrijblijvend sparren?

Wilj je graag eens vrijblijvend en helemaal gratis sparren? Dat kan! We luisteren graag en kijken samen naar de beste oplossing voor jouw organisatie. 

Vul onderstaand formulier in en Rob belt je zo snel mogelijk terug.