Een sterk merk creëert ambassadeurs

Je bouwt pas aan een sterk merk wanneer alles wat je doet, zegt en laat zien voortvloeit uit dezelfde waarden en normen: intern en extern. Je bedrijfs-DNA is waar je voor staat als bedrijf of organisatie; niet alleen naar buiten toe, maar ook als werkgever. 

Je bedrijfs-DNA omschrijven gaat veel verder dan het verzinnen van een leuke slogan. Het gaat over het blootleggen van je belangrijkste karaktereigenschappen als bedrijf, ondernemer of medewerker. Die karaktereigenschappen zouden verankerd moeten zijn in alle aspecten van je bedrijfsvoering.

 

Met alle neuzen dezelfde kant op

Bedrijven die hun DNA helder hebben, ervaren dat medewerkers vaker met de neuzen dezelfde kant op staan. En een gemeenschappelijk hoger doel leidt tot effectievere samenwerking. Daarnaast zijn je medewerkers je belangrijkste ambassadeurs: je marketing en sales is veel minder efficiënt als wat je naar buiten communiceert niet wordt waargemaakt.

Bij Park1 hebben we een effectief en onderbouwd model ontwikkeld om tot de kern van je DNA te komen. Meer weten over onze aanpak? Vraag het aan Rob!

 

Voorbeeld: Park1 DNA-model

Onze belangrijkste kerneigenschappen zijn realistisch, vindingrijk en gedreven. We zien dat als we deze eigenschappen combineren, ze resulteren in externe waarden: hetgeen we bieden aan klant, collega en leverancier. Onze externe waarden zijn effectief, betrokken en verfrissend.

In het midden staat ons hoogste doel: De kracht van succesvolle ideeën. Wij worden pas blij als ideeën succesvol zijn, als iets niet alleen mooi is, maar ook écht resultaat oplevert. Het model biedt ons houvast en richting in alle communicatie.

Laat je verrassen!

Als bureau hebben we niet alleen kennis van marketing maar ook van design, corporate identity, techniek en ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat het project altijd vanuit alle kanten bekeken kan worden op haalbaarheid.

We claimen niet en werken soepel samen met andere bureau's binnen projecten waar meerdere partners aansluiten.

Daag ons, maar vooral jezelf uit!

hello@park1.nl 077 30 30 500