De kracht van een gewenst werkgeversimago

Wist je dat 50 op de 1.000 vacatures niet zijn in te vullen? In sommige sectoren zijn deze cijfers zelfs nog veel extremer. Tijd voor strategisch personeelsbeleid dus!

Waar bedrijven hun marketing en corporate communicatie voornamelijk richten op klanten en sales, zijn er maar weinig bedrijven die structureel aandacht besteden aan employer branding (in goed Nederlands: het profileren van jouw bedrijf of organisatie als goede werkgever). Over het algemeen kost het ondernemers weinig moeite om hun bedrijf, product of dienst te pitchen. Maar diezelfde ondernemers vallen nog te vaak stil als je vraagt wat hun organisatie een goede werkgever maakt.

Het zijn juist de bedrijven die dit wel op orde hebben, die de winnaars zijn. Zij vervullen het makkelijkst hun vacatures en zijn magneten voor gewilde werknemers.

Ben jij er ook aan toe om je employer branding naar een hoger niveau te tillen? Neem dan snel contact op met Rob!

Laat je verrassen!

Als bureau hebben we niet alleen kennis van marketing maar ook van design, corporate identity, techniek en ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat het project altijd vanuit alle kanten bekeken kan worden op haalbaarheid.

We claimen niet en werken soepel samen met andere bureau's binnen projecten waar meerdere partners aansluiten.

Daag ons, maar vooral jezelf uit!

hello@park1.nl 077 30 30 500