Bouwen aan een sterk werkgeversmerk

Wist je dat 50 op de 1.000 vacatures niet zijn in te vullen? In sommige sectoren zijn deze cijfers zelfs nog veel extremer. Daarom is het tijd voor strategisch personeelsbeleid op de lange termijn met Employer Branding!

Bedrijven richten hun marketing en corporate communicatie voornamelijk op klanten en sales. Echter zijn er maar weinig bedrijven die structureel aandacht besteden aan employer branding (in goed Nederlands: het profileren van jouw bedrijf of organisatie als goede werkgever).

Employer branding

Over het algemeen kost het ondernemers weinig moeite om hun bedrijf, product of dienst te pitchen. Maar diezelfde ondernemers vallen nog te vaak stil als je vraagt wat hun organisatie een goede werkgever maakt.

Het zijn juist de bedrijven die dit wel op orde hebben, die de winnaars zijn. Zij vervullen het makkelijkst hun vacatures en zijn magneten voor gewilde werknemers. Werknemers zijn ambassadeurs en het bedrijfs-DNA wordt structureel nageleefd in alle communicatie, symbolen en gedrag van de organisatie.

Voor deze organisaties hebben we Employer Branding al succesvol ingezet:

Download onze whitepaper!

Meer weten over employer branding? We hebben aan de hand van echte prakijkvoorbeelden alles op een rij gezet. We mailen je onze whitepaper gratis en binnen 5 minuten toe!

Standaard maatwerk

Elke werkgever is anders, dus employer branding is altijd een oplossing op maat. Met onze kennis op het gebied van HR én markeing zetten wij altijd iets unieks neer, passend bij de organisatie!
 

Rob Kömhoff

HR-marketing expert

Vrijblijvend sparren?

Wil je graag eens vrijblijvend en helemaal gratis sparren? Dat kan! We luisteren graag en kijken samen naar de beste oplossing voor jouw organisatie.

Vul onderstaand formulier in en Rob belt je zo snel mogelijk terug!

Laat je verrassen!

Als bureau hebben we niet alleen kennis van marketing maar ook van design, corporate identity, techniek en ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat we projecten altijd vanuit alle kanten bekijken.

We zijn teamplayers en werken soepel samen met interne afdelingen of andere bureau's.

Daag ons, maar vooral jezelf uit!

hello@park1.nl 077 30 30 500