Laat potentiële kandidaten landen in een warm bad

Effectief personeel werven? Dan is een goede Werken bij... website een must! Het is tegenwoordig een hele opgave om kandidaten te enthousiasmeren voor je vacature(s). Het is daarom een essentieel onderdeel van vacaturemarketing om de kandidaat op een website te laten landen die meteen het juiste gevoel bij de organisatie en de functie overbrengt.

De organisatie moet voor de kandidaat aanvoelen als een ‘warm bad”. De website moet daarom snel en efficiënt duidelijk maken waar je als organisatie voor staat en wat je de kandidaat te bieden hebt. De Werken bij... website is dus geen droge opsomming van vacatures en een sales-pitch, maar een juiste afspiegeling van de bedrijfscultuur en de mogelijkheden voor de kandidaat.

Kwalitatief betere sollicitaties

Bij Park1 nemen we je mee vanuit het perspectief van een sollicitant om te komen tot een Werken bij... website die het verschil kan maken. Dat doen we met pakkende teksten, video’s, testimonials en de juiste fotografie.

Door extra aandacht te vestigen op storytelling, geef je de potentiële kandidaat een helder beeld van je bedrijfscultuur en drijfveren. Zo profileer je jezelf als aantrekkelijke werkgever én verleid je kandidaten voor jouw vacature. Het resultaat: meer en kwalitatief betere sollicitaties!

Benieuwd hoe een Werken bij... website jouw organisatie kan helpen het vinden en binden van medewerkers? Bel of mail met Rob.

Blijf bij de pinken

bekijk alle blogs

Laat je verrassen!

Als bureau hebben we niet alleen kennis van marketing maar ook van design, corporate identity, techniek en ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat we projecten altijd vanuit alle kanten bekijken.

We zijn teamplayers en werken soepel samen met interne afdelingen of andere bureau's.

Daag ons, maar vooral jezelf uit!

hello@park1.nl 077 30 30 500