Hier hebben we een toffe video neergezet, maar deze kun je alleen zien als je onze Cookies hebt geaccepteerd!

Pas daarom snel je voorkeuren aan.

Gepersonaliseerde communicatie op het juiste moment

Het doel van marketing automation is prospects converteren tot daadwerkelijke klanten of huidige klanten verleiden tot herhaalaankopen. Bovendien kun je met automatisering op het juiste moment, de juiste boodschap naar de juiste persoon sturen. Met andere woorden, laat Park1 nu net ervaringsdeskundige zijn in deze vorm van automatisering!

Marketing automation wordt interessant als je met een brede doelgroep wil communiceren, maar tegelijkertijd een gepersonaliseerde boodschap wil sturen. Herkent de software bijvoorbeeld dat een bepaald persoon lang op een specifieke website pagina zit, dan is het handig om deze persoon hier automatisch een aanbieding voor te sturen. Heb je klanten die periodiek producten bij je kopen? Stuur mensen die al een tijdje niks besteld hebben automatisch een herinnering.

Voorbeelden zijn er genoeg te bedenken en marketing automation is compleet op maat in te zetten voor jouw doelen. Wil je hier meer over weten? Praat dan eens met Maarten!

Standaard maatwerk

Elke organisatie is anders, en daarmee ook de funnel die hun prospects bewandelen. Met onze ervaringen, inzichten en creativiteit zorgen wij voor een marketing automation opzet die werkt!
 

Maarten Mandemaker

Marketing Automation specialist

Vrijblijvend sparren?

Wil je graag eens vrijblijvend en helemaal gratis sparren? Dat kan! We luisteren graag en kijken samen naar de beste oplossing voor jouw organisatie.

Vul onderstaand formulier in en Maarten belt je zo snel mogelijk terug!

Blijf bij de pinken

bekijk alle blogs

Laat je verrassen!

Als bureau hebben we niet alleen kennis van marketing maar ook van design, corporate identity, techniek en ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat we projecten altijd vanuit alle kanten bekijken.

We zijn teamplayers en werken soepel samen met interne afdelingen of andere bureau's.

Daag ons, maar vooral jezelf uit!

hello@park1.nl 077 30 30 500