Websites met resultaat

Een sterke website is essentieel om je online marketingdoelen te bereiken. Het is vaak de eerste indruk die een klant van je bedrijf krijgt, en net als in het sociale leven is die eerste indruk allesbepalend. 

Een website zal je weinig resultaat opleveren zonder strategische of tactische onderbouwing. Daarom beginnen we altijd met een goed doordacht plan. Welke pagina’s hebben we nodig en hoe navigeert een bezoeker zich door de webpagina’s? En dan komt het leuke: hoe kunnen we dat proces positief beïnvloeden? Hierbij komt kennis van marketing, UX-design, SEO en een heleboel creativiteit kijken. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. In het hele bouwproces van je nieuwe website zorgen we voor een heldere uitleg.

 

ParkWeb

Je wilt een website op maat, die werkt voor jouw bedrijf, maar zonder grote investering. ParkWeb is alles wat je nodig hebt om online goed zichtbaar te zijn en je ambitieze doelen te bereiken. Met een ParkWeb website kun je zelf alles op je website eenvoudig aanpassen en zit je niet met technische updates of beveiligingskosten.

Alles onder 1 dak, tegen een scherp tarief of zelfs op abonnementsbasis zónder investering vooraf. 

 

Lees meer over ParkWeb

TYPO3 website

Je bent op zoek naar een maatwerk website met complexe technische vereiste zoals een intranet of koppeling met je bestaande software. Dan is een TYPO3 website precies wat je nodig hebt. Dankzij het open-source karakter bespaar je op dure licentiekosten maar kun je toch vertrouwen op een zeer sterke doorontwikkeling.

TYPO3 is zeer geschikt voor grote en complexe websites zoals zorgorganisaties, gemeente websites, universiteiten maar ook multinationals met bijvoorbeeld 30+ taalversies en tientallen web-redactie leden. 

Neem contact op

Maximaal resultaat

Elke organisatie is anders, dus dat geldt ook voor de website. Met onze creativiteit zetten wij altijd iets unieks neer, passend bij de organisatie!

Maarten Mandemaker

Website development

Vrijblijvend sparren?

Wil je graag eens vrijblijvend en helemaal gratis sparren? Dat kan! We luisteren graag en kijken samen naar de beste oplossing voor jouw website.

Vul onderstaand formulier in en Maarten belt je zo snel mogelijk terug!

Blijf bij de pinken

bekijk alle blogs

Laat je verrassen!

Als bureau hebben we niet alleen kennis van marketing maar ook van design, corporate identity, techniek en ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat we projecten altijd vanuit alle kanten bekijken.

We zijn teamplayers en werken soepel samen met interne afdelingen of andere bureau's.

Daag ons, maar vooral jezelf uit!

hello@park1.nl 077 30 30 500