Websites met resultaat

Een sterke website is essentieel om je online marketingdoelen te bereiken. Het is vaak de eerste indruk die een klant van je bedrijf krijgt, en net als in het sociale leven is die eerste indruk allesbepalend. 

Een website zal je weinig resultaat opleveren zonder strategische of tactische onderbouwing. Daarom beginnen we altijd met een goed doordacht plan. Welke pagina’s hebben we nodig en hoe navigeert een bezoeker zich door de webpagina’s? En dan komt het leuke: hoe kunnen we dat proces positief beïnvloeden? Hierbij komt kennis van marketing, UX (user experience) -design, SEO (zoekmachine optimalisatie) en een heleboel creativiteit kijken.

Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. In het hele bouwproces van je nieuwe website zorgen we voor een heldere en nuchtere uitleg. Met een gezonde portie realisme zorgen we dat een website je geld gaat opleveren in plaats van kosten.

Wil jij ook een website die jouw bedrijf écht verder helpt? Maarten vertelt je er alles over. 

Case: website met impact

De website van Geelen Beton is modulair ontwikkeld, waardoor er super snel en gemakkelijk nieuwe pagina's gebouwd kunnen worden door de redacteur. Dit is handig in het geval van nieuwe vacatures, het toevoegen van een nieuw 'familieverhaal' of zélfs het verleggen van de focus op werkgeverschap naar focus op sales als dit in de toekomst nodig is. Een moderne website wordt vaak gebruikt als platform om een doelgroep te binden. Daarvoor is het nodig om snel en gemakkelijk aanpassingen of toevoegingen te kunnen doen.

Bekijk de case

Mobile-first website en een strakke customer journey

De doelgroep van Natuurmuseum Brabant gebruikt de website vaker op mobiel dan op andere apparaten. Dit vraagt erom, dat de meeste aandacht uitgaat naar het mobiele ontwerp. We kozen een slimme menustructuur om de bezoeker te leiden tot de aanschaf van tickets. Ervaring en kennis van UX-principes kunnen het verschil maken tussen een mooie website, en een website die converteert in sales.

Bekijk de case

Maximaal resultaat

Elke organisatie is anders, dus dat geldt ook voor de website. Met onze creativiteit zetten wij altijd iets unieks neer, passend bij de organisatie!

Maarten Mandemaker

Website development

Vrijblijvend sparren?

Wil je graag eens vrijblijvend en helemaal gratis sparren? Dat kan! We luisteren graag en kijken samen naar de beste oplossing voor jouw website.

Vul onderstaand formulier in en Maarten belt je zo snel mogelijk terug!

Blijf bij de pinken

bekijk alle blogs

Laat je verrassen!

Als bureau hebben we niet alleen kennis van marketing maar ook van design, corporate identity, techniek en ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat we projecten altijd vanuit alle kanten bekijken.

We zijn teamplayers en werken soepel samen met interne afdelingen of andere bureau's.

Daag ons, maar vooral jezelf uit!

hello@park1.nl 077 30 30 500