Breng Park1 met jouw ideeën naar een hoger level

Een succesvol idee begint met een gezonde dosis realisme, vindingrijkheid en gedrevenheid. We denken bij alles wat we doen na over doelstellingen en rendement. We geloven in een hecht team, vrijheid en verantwoordelijkheid.

Heb je maar een half woord nodig om volle bak aan de slag te kunnen? Dan ga jij je hier thuis voelen. Naast het werken in het monumentale Villa Flora, hebben we je nog veel meer moois te bieden. Bekijk onze vacatures!

Online Marketeer SEA (junior / medior)

 

Als online marketeer SEA ga je voornamelijk de Google Ads accounts van onze klanten beheren. Je hebt regelmatig contact met de klanten en zorgt ervoor dat hun wensen worden omgezet in de campagnes. Daarvoor is het van belang dat je de beschikbare data kunt interpreteren en omzetten tot verbeteringen van jouw campagnes. Ook zul je je bezig gaan houden met het adverteren op social media.

Bekijk de vacature

Stage marketing & communicatie

Ieder half jaar bieden we de mogelijkheid voor een stagiair(e) om te komen proeven aan het bureauleven. Zoek je een meewerkstageplek in de (online) marketing & communicatie, waarbij je met veel zelfstandigheid voor verschillende opdrachtgevers werkt? Klik dan eens verder!

Bekijk de vacature

Stage Online Marketing (SEA/Online Advertising)

Ben jij voor een marketing, bedrijfskunde of communicatie opleiding op zoek naar een stage in Venlo? Tijdens deze stage ga je je verdiepen in online advertising. Je leert het gedrag en de behoeftes van de consument te begrijpen, ontwikkel je vaardigheden in het schrijven van aansprekende advertentieteksten en leer je campagnes te optimaliseren op basis van data. 

Bekijk de vacature