De uitdaging

Geelen Beton had, zoals veel technische bedrijven, geen nieuwe website nodig om klanten te werven. Het rechtstreeks vinden van personeel werd wel een uitdaging. Park1 zorgde voor een toekomstgerichte strategie, waarin Geelen Beton zich structureel presenteert als de werkgever met familiewaarden hoog in het vaandel: eerlijk, trouw, behulpzaam. Die claim is authentiek, gezien het meermaals voorkomt dat opa, vader en vervolgens zoon bij Geelen aan de slag gingen.

Het resultaat: 10x zoveel spontane sollicitaties als in de voorgaande situatie.

Een winnende propositie: de werkgever met nog échte familiewaarden

Dit succes is mede te danken aan de corporate website, die de focus legt op het werkgeverschap en de familiewaarden bij Geelen Beton. Daarnaast is Geelen Beton goed aan de slag gegaan met structurele (online) communicatie over werkgeverschap. Een sterk (werkgevers)merk ontstaat als alles wat je zegt, doet en laat zien dezelfde authentieke associaties opwekt. Daarom is het zo belangrijk om een échte claim te kiezen en niets te verzinnen. Geelen Beton laat zien dat ze dit principe tegenwoordig perfect in de vingers hebben.

Modulaire website met impact

De website van Geelen Beton is modulair ontwikkeld, waardoor er super snel en gemakkelijk nieuwe pagina's gebouwd kunnen worden door de redacteur. Dit is handig in het geval van nieuwe vacatures, het toevoegen van een nieuw 'familieverhaal' of zélfs het verleggen van de focus op werkgeverschap naar focus op sales als dit in de toekomst nodig is. Een moderne website wordt vaak gebruikt als platform om een doelgroep te binden. Daarvoor is het nodig om snel en gemakkelijk aanpassingen of toevoegingen te kunnen doen.

Bekijk deze website

Familiewaarden van Geelen Beton als strategische HR-positionering

Ook aan de slag met employer branding?

Laat je verrassen!

Als bureau hebben we niet alleen kennis van marketing maar ook van design, corporate identity, techniek en ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat we projecten altijd vanuit alle kanten bekijken.

We zijn teamplayers en werken soepel samen met interne afdelingen of andere bureau's.

Daag ons, maar vooral jezelf uit!

hello@park1.nl 077 30 30 500