Google Ads (SEA)

Google is met stip op 1 de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Daarom liggen er hier ook voor jouw bedrijf/organisatie niet te missen kansen! Met Google Ads biedt Google de mogelijkheid om tegen betaling je online vindbaarheid te verbeteren. Toch vinden veel bedrijven het lastig om het budget hiervoor optimaal in te zetten.

Bij Park1 hebben we jarenlange ervaring met SEA (Search Engine Advertising) en we weten daarom precies hoe we dit moeten inzetten. We achterhalen welke zoekwoorden voor jouw bedrijf van belang zijn om te gebruiken, welke targeting past bij je doelstellingen en helpen je graag bij het analyseren en optimaliseren van de online prestaties.

De voordelen van onze aanpak op een rijtje:

  • Persoonlijke aandacht voor jouw account
  • Altijd beschikbaar voor vragen en overleg
  • We denken met je mee en geven geen onnodig geld uit
  • De juiste targeting van keywords en doelgroepen
  • SEA-strategie die aansluit op je marketingdoelstellingen
     

Met de inzet van SEA kun je zelf bepalen hoeveel je per klik wil betalen en heb je de kosten zelf in de hand.

Benieuwd naar de kansen? Neem contact op met Bart!

Maximaal resultaat

Meter is weten, en wij weten alles van CTR, ROAS, CPC en alle andere SEA begrippen die nodig zijn om succesvol te zijn met Google. Zo halen we het maximale uit jouw campagnes.

Bart van Soest

SEA expert

Vrijblijvend sparren?

Wil je graag eens vrijblijvend en helemaal gratis sparren? Dat kan! We luisteren graag en kijken samen naar de best mogelijke optimalisatie van jouw Google Ads campagnes.

Vul onderstaand formulier in en Bart belt je zo snel mogelijk terug!

Insect Heroes: Snelle marktpenetratie met topomzet

Voor het merk Insect Heroes ontwikkelden we een succesvolle en complete E-commercestrategie. Na een snelle marktpenetratie creëerden we grip op structurele omzet via Google Ads.

Bekijk deze case

Laat je verrassen!

Als bureau hebben we niet alleen kennis van marketing maar ook van design, corporate identity, techniek en ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat het project altijd vanuit alle kanten bekeken kan worden op haalbaarheid.

We claimen niet en werken soepel samen met andere bureau's binnen projecten waar meerdere partners aansluiten.

Daag ons, maar vooral jezelf uit!

hello@park1.nl 077 30 30 500