Hier hebben we een toffe video neergezet, maar deze kun je alleen zien als je onze Cookies hebt geaccepteerd!

Pas daarom snel je voorkeuren aan.

Je eigen webshop optimaal benutten

Iedereen koopt wel eens iets online, zowel zakelijk als particulier. In de afgelopen jaren is het aanbod van online winkels exponentieel gestegen. Voor veel bedrijven is het een enorme uitdaging geworden om zich te kunnen onderscheiden van de moordende online concurrentie. Of je nu een webshop wil opzetten of je huidige webshop wil optimaliseren; Park1 helpt je hierbij!

Waar je op een normale website verschillende doelen kunt hebben, is het voornaamste doel van een webshop geld verdienen. Zo simpel is het. We zorgen niet alleen dat je webshop gebruiksvriendelijk is en aanzet tot aankopen, maar we helpen je ook om de juiste bezoekers op je webshop te laten landen.

We houden uiteraard rekening met hoe de webshop er op verschillende apparaten uitziet en werkt. De webshop wordt daarom zo ingericht, dat deze op smartphones, tablets, laptops én desktops goed te bedienen is.

Benieuwd naar onze aanpak en succesverhalen? Erik vertelt je er alles over!

Standaard maatwerk

Elke organisatie is anders, dus dat geldt ook voor de gewenste e-commerce of webshop. Met onze creativiteit zetten wij altijd iets unieks neer, passend bij de organisatie!
 

Erik Titulaer

E-commerce expert

Vrijblijvend sparren?

Wil je graag eens vrijblijvend en helemaal gratis sparren? Dat kan! We luisteren graag en kijken samen naar de beste oplossing voor jouw webshop.

Vul onderstaand formulier in en Erik belt je zo snel mogelijk terug!

Blijf bij de pinken

bekijk alle blogs

Laat je verrassen!

Als bureau hebben we niet alleen kennis van marketing maar ook van design, corporate identity, techniek en ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat we projecten altijd vanuit alle kanten bekijken.

We zijn teamplayers en werken soepel samen met interne afdelingen of andere bureau's.

Daag ons, maar vooral jezelf uit!

hello@park1.nl 077 30 30 500