Websites met resultaat

Een sterke website is essentieel om je online marketingdoelen te bereiken. Het is vaak de eerste indruk die een klant van je bedrijf krijgt, en net als in het sociale leven is die eerste indruk allesbepalend. 

Een website zal je weinig resultaat opleveren zonder strategische of tactische onderbouwing. Daarom beginnen we altijd met een goed doordacht plan. Welke pagina’s hebben we nodig en hoe navigeert een bezoeker zich door de webpagina’s? En dan komt het leuke: hoe kunnen we dat proces positief beïnvloeden? Hierbij komt kennis van marketing, UX (user experience) -design, SEO (zoekmachine optimalisatie) en een heleboel creativiteit kijken.

Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. In het hele bouwproces van je nieuwe website zorgen we voor een heldere en nuchtere uitleg. Met een gezonde portie realisme zorgen we dat een website je geld gaat opleveren in plaats van kosten.

Wil jij ook een website die jouw bedrijf écht verder helpt? Maarten vertelt je er alles over. 

Blijf bij de pinken

bekijk alle blogs

Laat je verrassen!

Als bureau hebben we niet alleen kennis van marketing maar ook van design, corporate identity, techniek en ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat we projecten altijd vanuit alle kanten bekijken.

We zijn teamplayers en werken soepel samen met interne afdelingen of andere bureau's.

Daag ons, maar vooral jezelf uit!

hello@park1.nl 077 30 30 500