Park1 in Venlo zoekt topstagiair(e)!

  • Soort stage: Meeloopstage
  • Onderwerp stage: Online marketing / Communicatie
  • Opleidingsniveau: HBO

Wil je de eerste stappen van je carrière zetten in de bureauwereld? Laten we dan snel kijken of Park1 bij je past! Park1 is een online marketingbureau uit Venlo. Onze focus ligt zowel op strategisch als operationeel vlak. Maatwerk is bij ons de standaard, dus je krijgt te maken met alle aspecten van (online) marketing en communicatie. Van strategie tot conceptontwikkeling, tot e-commerce, websites, onderzoek en advertising: Je krijgt de mogelijkheid om te ontdekken welke aspecten van het vak je het meest aanspreken en waar jij je verder in wil ontwikkelen.

Wat vragen wij?

Tijdens de stage ben je operationeel bezig met de (online en offline) marketing van Park1 zelf, maar draai je ook mee in klant-projecten. Je stelt adviezen op, geeft gevraagd en ongevraagd je professionele mening en maakt planningen. Je krijgt daarbij ondersteuning van een vaste collega. Je bent voornamelijk werkzaam in ons heerlijke monumentale pand in Venlo, maar gaat er ook regelmatig op uit om bijvoorbeeld te assisteren bij het maken van een filmpje of fotoshoot.

Het is belangrijk dat je lekker pro-actief bent! Onze kernwaarden zijn realistisch, gedreven en vindingrijk. Dat houdt in dat we houden van wilde ideeën, zolang we kunnen onderbouwen dat het de effectiefste oplossing is voor de klant.

Wat bieden wij?

Een super toffe tijd! Je krijgt een leuke en uitdagende plek in een dynamisch, klein team, en uiteraard een passende stagevergoeding.

Solliciteren

Wil je alles leren op het gebied van online marketing? Solliciteer direct en stuur een mail met motivatie en CV naar rob@park1.nl

Mail Rob

Een kijkje bij ons