Online Marketeer SEA (junior / medior)

Functie omschrijving

Als online marketeer SEA ga je voornamelijk de Google Ads accounts van onze klanten beheren. Je hebt regelmatig contact met de klanten en zorgt ervoor dat hun wensen worden omgezet in de campagnes. Daarvoor is het van belang dat je de beschikbare data kunt interpreteren en omzetten tot verbeteringen van jouw campagnes. Affiniteit met getallen is daarvoor heel belangrijk. Ook zul je je bezig gaan houden met het adverteren op social media (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, etc.).

Je hebt veel vrijheid om te bepalen hoe jij ervoor zorgt dat de doelen van onze klanten bereikt worden. We zijn groot voorstander van veel testen en dingen uitproberen, maar natuurlijk wel met een duidelijk doel.

We zijn een dynamisch bureau. Dat betekent dat we snel inspelen op de markt en op de wensen van klanten. Daardoor zijn er veel mogelijkheden om je te verdiepen en ontwikkelen op nieuwe gebieden. Daar mag je ook graag zelf het initiatief in nemen.

Jouw profiel

  • Je bent analytisch ingesteld en kunt goed omgaan met getallen
  • Je hebt al wat ervaring met Google Ads en wilt je daar graag verder in verdiepen
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Je kunt foutloze Nederlandse teksten schrijven (goede kennis van andere talen is een pré)
  • Andere online marketing kennis, zoals bijv. SEO, social media advertising en JavaScript is een pré


Wat bieden wij?

  • Een goed salaris met uitstekende pensioenregeling
  • Praktische online marketing training en ervaring
  • Een fijne werkplek in een monumentale villa
  • Een dynamisch, klein en gezellig team


Over ons

Met een ervaren team biedt Park1 vindingrijke, realistische en strategisch gewaarborgde (online) marketingoplossingen. We zijn pas tevreden als onze ideeën succesvol zijn, want mooie dingen zijn pas leuk als ze écht voor je werken.

Wij hebben voor een hecht team van generalisten, waarbij iedereen zijn of haar eigen specialisme uitdiept. Hierdoor manoeuvreren we ons gemakkelijk door de alsmaar veranderende online wereld. Samen met een flexibele schil van partners, biedt Park1 succesvolle marketingoplossingen voor grote internationale organisaties tot het MKB.

Interesse? Solliciteer direct en stuur een mail met motivatie en CV naar bart@park1.nl

Mail Bart